“La Barracuda 6 és versàtil, esportiva i robusta, amb un pla de coberta optimitzat per a la pesca i molts accessoris intel·ligents.

Beneficiada de l’experiència adquirida durant el Tour Barracuda, és ideal per a la pesca i el creuer costaner.

Disseny Exterior

Construida sobre els últims cascs foraborda desenvolupats per Beneteau, la Barracuda 6 és rápida com un avió i és extremadament estable. La gran cabina amb la qual compte té una estació de pesca incorporada, així com un esquer viu.  Té uns passeigs amples i compte amb una segona estació de pesca.

Disseny Interior

L’elecció del llenç per tancar el piló des de la cabina, o dues portes corredisses, vol dir que pots adaptar el teu vaixell al teu gust. Una zona d’estiba completament tancada es troba a la baixa de l’estació de conducció, amb opció de vàter marítim.

Inspirada en el disseny escandinau, l’aspecte gris antracita a l’interior és fàcil de mantenir i mai es sortirà de moda.

Pesca i diversió en un sol vaixell

Amb un perfil que destaca de la multitud, la Barracuda 6 té les millors característiques de les seves germanes, però només té 5,52 m de longitud. És divertida, àgil i robusta, amb tots els accessoris optimitzats i una gran selecció d’opcions.

Tens ganes de coneixer-la més a fons? Contacta amb nosaltres i t’explicarem tot el que vols saber d’aquesta nova Barracuda que revolucionarà aquest 2018 de la mà de Beneteau.