Aquest proper dissabte 7 d’agost, el Club Nàutic Llançà organitza el tradicional Concurs de pesca lliure per equips “Trofeu Ajuntament de Llançà”.

Com en anys anteriors, el concurs començarà a les 08:00 h i finalitzarà a les 13:00 h amb el lliurament de les captures a l’organització. La reunió de patrons serà davant les oficines del club a les 07:30 h.

Per motius relacionats amb la pandèmia del COVID-19, l’esmorzar per als participants que el club oferia previ a la sortida del concurs, en les edicions anteriors, serà substituït aquest any per a un pícnic per als participants que serà lliurat als mateixos abans de la sortida del port de les embarcacions. Pel mateix motiu, es demana als participants que observin en tot moment les mesures COVID aplicables al País, sobretot durant els actes de reunió de patrons inicial, i de finalització de l’concurs (pesada, lliurament de regals i trofeus).

Nàutica Juanola aporta una embarcació auxiliar pneumàtica equipada amb un motor fora borda per sortejar entre els participants que hagin acabat el concurs (recordar que no podran optar a aquest sorteig els guanyadors de la mateixa en les últimes cinc edicions).

Agraïr al Club Nàutic Llançà la seva entrega i organització i a tots els participants per fer-ho possible i més en els temps que estem passant. Us animem a tots a participar i gaudir sempre respectant totes les mesures COVID.