Beneteau Barracuda 9, una culminació d’una experiència inigualable en la pràctica de la pesca esportiva còmoda, el vaixell insígnia de la gamma també es presta a un desplaçament intel·ligent segur i divertit

Disseny Exterior

Amb el seu saló davanter de 4 places, grans passadissos i púlpits protectors, la Barracuda 9 ofereix seguretat i comoditat. Els seus panells prometen comoditat durant els viatges de pesca, mentre que una porta d’accés lateral d’estribor facilita el dibuix i l’escalada a bord. Amb el darrer casc Airstep®, la Barracuda 9 és còmode per viure a bord, ja que és fàcil de manejar. Amb dos motors de fins a 500 CV i dos tancs de combustible. Podeu navegar amb seguretat fins a 10 persones a bord.

Disseny Interior

A la part posterior del pilot, una gran porta de vidre de gran abast proporciona bona ventilació. El saló està habilitat de forma llarga per oferir seients davanters, facilitant el moviment interior. La cuina està equipada amb nevera de gran capacitat. L’estació del timó té un banc de dos seients i un gran panell de control que pot albergar dues pantalles. La porta que tanca les cabines proporciona seguretat per al copilot i separa el pilothouse dels altres espais. Per a les nits agradables a bord, la coberta inferior té una cabina gran i un lavabo, així com una cabina mitjana que es pot utilitzar com a espai d’estiba o per a un llit doble addicional.

Tens ganes de coneixer-la més a fons? Contacta amb nosaltres i t’explicarem tot el que vols saber d’aquesta nova Barracuda que revolucionarà aquest 2018 de la mà de Beneteau.