Almirall de l’última generació dels sport-cruisers Bénéteau, el Gran Turisme 50 signatura la seva diferència. Perfil amb classe, coberta principal full-space, tecnologia a bord: encanta als aficionats a objectes bells a la recerca de sensacions.

DISSENY EXTERIOR

Esportiu i elegant, el Gran Turisme 50 conjuga sensacions i art de viure a bord. Carena de planatge, motorització Volvo IPS 600, Hardtop integrant para-sol retràctil i vidrieres laterals modulables: el més gran dels sport-cruisers de Bénéteau fa moure les línies. La coberta principal full-space perllonga la banyera cap a un immens saló protegit. Aquesta configuració completament flush uneix harmoniosament interior i exterior. Idealment situada i perfectament protegida pel sostre del hard-top la cuina de coberta pot estar proveïda d’un pla de treball i d’un grill a la popa del vaixell. Compatible Williams Minijiet 270, el tendir-garatge accessible per la immensa plataforma de bany submergible fa del Gran Turisme 50 un vaixell condicionat per a un ampli ventall de plaers nàutics.

DISSENY INTERIOR

Refinats, espaiosos i ultra-confortables, els espais de la coberta inferior difonen generosament la llum a través del joc de múltiples vidrieres i portells. Accessible en descens babord, la cuina principal combina disseny i funcionalitat: magic-corner, estibes en nombre, frigorífic-congelador, plans de treball en Corian ®.

En la seva versió 2 cabines i ‘saló cosy’ o tres cabines, el Gran Turisme 50 reserva als seus armadors una suite d’amplada completa banyada de llum, dotada d’un lavabo privat i condicionaments en l’esperit dressing. La qualitat i la combinació dels materials, el tractament de les fustes noguera, així com nombrosos detalls decoratius signen una unitat luxosa.