L’experiència del viatge pren una altra dimensió!!

Un vaixell concebut per a alta mar, alhora segur, confortable i enginyós. Tant per les seves nombroses qualitats com per la seva grandària, el Swift Trawler 35 constitueix una magnífica invitació al gran viatge.

DISSENY EXTERIOR

Per les seves línies harmonioses i tranquil·litzadores, el Swift Trawler 35 allibera un gran sentiment de seguretat, confirmat pel conjunt de les eleccions de concepció i de disposició. Concebut sobre una carena de semi planatge, procedent del saber fer de Beneteau Power, el Swift Trawler 35 proposa una motorització Cummins 425 CV: l’aliança procura plaer en navegació i alta maniobrabilitat. Protegit a elecció per un bimini o per un soft top, el flybridge del Swift Trawler 35 ofereix un confortable espai habitable amb visió sobre el mar.

DISSENY INTERIOR

Dedicat als grans viatges, el Swift Trawler 35 proposa configuracions alhora espaioses, enginyoses i de disseny. La timoneria completament de vidre permet una visió de 360 ​​° difonent una agradable atmosfera natural. Cabina armador accessible per una porta papallona, ​​lavabo privat i segona habitació amb llits superposades: el Swift Trawler 35 sap rebre. Equipada amb un doble pica modulable en pla de treball i un seient addicional enfront de la navegació, la cuina en U constitueix un veritable espai habitable en el si de la unitat. El canapè convertible en el saló ofereix una confortable doble llitera suplementària. Acoblades a la tapisseria efficiency © particularment de fàcil manteniment, les fustes de teca creen una atmosfera acollidora en el conjunt dels interiors. L’experiència del viatge pren una altra dimensió.